Back to All Events

Hitta din inre röst

  • Studio Ro 14B Reenstiernagatan Kiruna, Norrbottens län, 981 39 Sweden (map)

I den här workshopen skall vi ta reda på vad ditt innersta verkligen behöver och vill. Vi kommer att genom hathayoga, frigörande dans, skakningar, diskussion, ritual och Nidra yoga, hitta din (Inre röst) intention för dem närmsta 3 månaderna. Intentionen ger dig möjlighet att skapa en ny väg för dig att gå för resten av ditt liv. Du kommer få med dig övningar och rutiner hem efter workshopen samt en inspelad yoga nidra meditation att lyssna på dagligen hemma.

Så om du känner att du sitter fast och behöver en lätt men kraftfull knuff i rätt riktning, så har du hittat rätt. 

Jag vill med denna kurs visa att alla kan göra något åt sin tillvaro, även du som lider av utbrändhet, autoimuna sjukdomar, stress eller nedstämdhet. Jag har själv gått igenom en utbrändhet, och med hjälp av dessa metoder, har jag kunnat lyfta mig upp ur utmattning och kraftlöshet. Alla fungerar vi olika, och alla har vi något fantastiskt att hitta där inne. Oavsett hur stort eller litet så blir livet lättare om vi har en ledstjärna inom oss. Det är din tur nu.Ingen tidigare erfarenhet krävs inför detta pass.

Anmäl via irma.wennerstrand@gmail.com eller 0730559750

Pris: 2000kr

 

Later Event: December 11
Systerstugan