Självutveckling för barn

Självutveckling för barn

Här erbjuder jag ett hjälpmedel för skolor, barnverksamheter och föräldrar en möjlighet att vidga sina vyer, utveckla sig själva och barnen på samma gång.

Genom övningar i grupp och par med syfte att stärka barnens självkänsla, lära dem förstå sina känslor och att samarbeta och kommunicera bättre. Vi kommer att använda inspiration från yoga och meditation, men främst kommer vi att försöka leka, dansa, sjunga och agera, och använda alla sinnen för att lösa problem och locka till skratt, välmående och självkärlek! 

Här kommer vi även kunna plocka in naturen och hur man kan jobba med hälsosam mat, kompost och sen odling av sin egen mat. Förstå hur kretsloppet fungerar.

Jag gör detta för att hjälpa barnen att finna ro i sig själva och för att lättare kunna klara av till exempel skolan eller sin sociala miljö. Jag erbjuder temadagar och terminspaket för skolor och klasser men också privata workshops och kurser för privatpersoner 

Detta koncept kan ges på många nivåer, med föräldrar och lärare eller utan. Som ett barnkalas eller aktivitetsdag.

Paketpriser:

En termin: ca 15ggr, 1gång/vecka, 1,5-2 h + materialkostnader: 12400kr inkl moms En aktivitetsdag: 1 gång, 5h aktiv tid med barnen: 2330kr inkl. moms